OSJETITE DUH MEDITERANA

MARMARIS-FETHIYE-MARMARIS

1.DAN   DALAMAN-MARMARİS

Dolazak u Dalaman . Transfer do Marmarisa.
Ukrcaj započinje do 15.30 u marini Marmaris. Imat ćete vremena za posjet starom gradu i bazaru Marmarisa s malim ulicama i stotinama trgovina, barova i restorana. Dvorac Marmaris leži na brdu starog grada i pruža prekrasan pogled na luku. Večera i noćenje bit će u Marmarisu.

2. DAN EKİNCİK-DALYAN

Nakon doručka bit ćete obaviješteni o putu krstarenja i brodu. Krstarenje će se kretati prema zaljevu Ekincik, a noćenje će biti u ovom prekrasnom zaljevu. Možete se pridružiti neobaveznoj ekskurziji Dalyan. Sudionici će se s jahte odvesti manjim čamcem nazvanim ‘Piyade’ koji će vas dovesti u zelenu deltu Dalyana kroz Lycian Rock Tombs. Zaustavit ćete se na jedinstvenom mjestu zvanom Caretta - plaža Caretta. Bit će prigoda za blatnu kupku

3. DAN PODVODNE RUSEVINE-TERSANE-OTOK KIZIL

Zbog valovitih mora rtova Disibilmez i Kurtoglu koje moramo prijeći, kružit ćemo ranije od ostalih dana i doći do svjetski poznatog zaljeva Gocek. Usidrit ćemo se u Sunken Bathu za doručak i pauzu za kupanje. Ovo je mjesto poznato i kao zaljev Cleopatra zbog prekrasnih podvodnih ruševina stare kupke. Zatim ćemo krstariti do otoka Tersane. Ova prirodno zaštićena luka koristila se kao brodogradilište u bizantsko i osmansko doba. Večera i noćenje bit će na otoku Kizil.

4. DAN FETHİYE

Dolazak u luku Fethiye rano ujutro. Nudimo fakultativni obilazak jeep safarija. Za one koji se neće pridružiti Safariju, brod će se usidriti u zaljevu Samanlik za ručak i kupanje. Poslije oko 16:00 čamac će se usidriti u marini Ece Saray za večeru i noćenje.

5. DAN OTOK GÖCEK-OTOK YASSICA

Nakon doručka, isplovite iz luke Fethiye za otok Gocek. Nakon kretanja kroz jedinstveno lijepe otoke, konačno smo se usidrili na otocima Yassica. Ručak će se uzeti u ovom prekrasnom lancu otočića. Preporuča se ronjenje s maskom u kristalno čistoj vodi. Večera i noćenje bit će u uvali među otocima Gocek.

6. DAN BEDRİ RAHMİ BAY-SARSALA-AGA LİMANI
Nakon doručka plovimo do spektakularno zapanjujućeg zaljeva Bedri Rahmi, nazvanog po poznatom turskom umjetniku, a zatim do zaljeva Sarsala. Krstarenje do Aga Limanija nakon ručka. Noćenje će biti u ovom lijepom zaljevu.

7. DAN ZALIV KUMLUBÜK-OTOK KENET-MARMARİS
 
Krstarenje započinje rano ujutro, a doručak će se služiti u uvali Kumlubük koja se nalazi na vidiku Marmarisa, ali je od nje odsječena zabranjenim skupinama planina Vapnenac. Pojedit ćete čaj u lijepom zaljevu otoka Cennet. Noćenje će biti u luci Marmaris.

8. DAN MARMARİS-DALAMAN

Iskrcavanje do 10:30 nakon doručka. Transfer na zracnu luke i let  iz Dalamana.