MAGIČNO KRSTARENJE EGEJSKIM OBALAMA

1.dan      BODRUM  
Let za Bodrum . Transfer iz zracne lüke do Bodruma. Ukrcaj započinje do 15.30 iz luke Bodrum. Imat ćete slobodno vrijeme za posjet gradskim atrakcijama. Možete prošetati do starog grada prolazeći uskim i malim ulicama Bodruma popraćene usputnim restoranima i kafićima. Vaš Gulet ostat će usidren u Bodrumu za večeru i noćenje.
 
2. DAN OTOK ORAK-ÇOKERTME
Nakon doručka krstarit ćemo do otoka Orak. Odmor za kupanje daje se u kristalno plavim vodama otoka Orak, a nakon ručka krstarit ćemo do zaljeva Cokertme. Večera i noćenje bit će u blizini ovog slatkog ribarskog mjesta. Putnici koji žele mogu malo prošetati plažom kako bi udahnuli svjež zrak i istražili okoliš.

3. DAN SEDMO OTOK (KÜFRE / UZUN LİMAN) -ZALJEV AAYINDA
Prije doručka u rano jutro kružit ćemo do Sedam otoka. Naša prva stanica na Sedam otoka bit će uvala Kufre; nakon toga usidrit ćemo se u Uzun Limanu (Duga luka). Otplovit ćemo do zaljeva Ayinda na večeru i noćenje.

4. DAN CLEOPATRA ISLAN-KARACAS ... ÜT
Dan započinje plovidbom do otoka Sedir (Cleopatra). Ovaj otok podsjeća na muzej na otvorenom sa svojom majušnom plažom i drevnim ruševinama koje ne možete naći nigdje drugdje. Poslijepodne ćemo se usidriti u Karacasogutu.
 
5. DAN Uvala LONGOZ-TUZLA
Započnite dan plivanjem u jutarnjim satima. Za ručak ćemo se usidriti u zaljevu Longoz, raju okruženom borovom šumom. Odavde; plovit ćemo prema Tuzlanskom zaljevu, gdje se možete kupati u prekrasnim tirkiznim vodama. Večera i noćenje bit će u ovom prekrasnom zaljevu.

6. DAN KARGILI-KISEBÜKÜ
U ranim satima stižemo u zaljev Kargili (zaljev Molla İbrahim), a nakon ručka na brodu otplovit ćemo do Kisebukua (Alakısla Buku). Mogu se posjetiti bizantske ruševine na obali. Večera i noćenje bit će u ovom prekrasnom zaljevu.
 
7. DAN PABUÇ BURNU-YALIÇİFTLİK-BODRUM
Nakon doručka otplovit ćemo do Pabucburnua. Naši gosti koji se žele mogu se pridružiti našoj neobaveznoj turi sela iz Yaliciftlika. Poslije je naš Gulet isplovio do naše posljednje stanice, luke Bodrum. Noćenje i večera bit će u luci Bodrum.

8. DAN BODRUM
Iskrcavanje do 10.30 sati nakon doručka. Transfer na zracnu luku .Let  iz Bodrum